Transport

Direct uit voorraad leverbaar.

Levering

Een groot deel van het assortiment van Tegelmaxx is direct uit voorraad leverbaar.

Is een artikel uit de standaard collectie onverhoopt niet op voorraad, dan garandeert Tegelmaxx een levertijd van maximaal 1 week.

Kiest u een tegel die niet uit ons eigen assortiment komt of vanuit het buitenland geleverd moet worden, dan spannen wij ons tot het uiterste in om de gewenste tegel of een vergelijkbare variant binnen 2 weken voor u beschikbaar te hebben. Tegelmaxx importeert haar tegels vanuit een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Het zou vreemd zijn wanneer wij uw droomtegel niet weten te vinden.

Bij aflevering van de goederen controleert u de verpakking op beschadigingen. Indien de verpakking beschadigd is, opent u de verpakking in het bijzijn van de chauffeur en controleert u de goederen op breuk of overige beschadigingen. Indien u beschadigingen aantreft laat u de chauffeur een aantekening noteren op de goederenafgiftebon.

Controleert u de goederen vóór verwerking. Reclames ná verwerking van de producten worden niet in behandeling genomen. Let hierbij op aantal en staat van de goederen, maar controleer ook of alle tegels van dezelfde tint (tono of shade) zijn en of ze voorzien zijn van hetzelfde productienummer.

In rechthoekige tegels kan tijdens het bakproces een lichte bolling ontstaan die binnen de tolerantiegrens valt. Als u deze tegels in halfsteens verband verwerkt, kan dit extra opvallen.
Deze bolling is geen reden tot afkeur van de tegels.

Daarnaast zijn de Leveringsvoorwaarden van het CBW van toepassing.

Bezorgkosten

Indien uw totale aankoopbedrag € 2500,– of meer bedraagt, bezorgt Tegelmaxx uw artikelen in Nederland gratis aan huis *

Bij aankopen met een totaalwaarde van minder dan € 2500,–,
bedragen de bezorgkosten binnen Nederland € 50,– *

(*)   Met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.
De bezorgkosten voor levering naar de Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen
en het buitenland kunt u bij Tegelmaxx opvragen.

Daarnaast zijn de Leveringsvoorwaarden van het CBW van toepassing