Waarom Tegelmaxx?

Toptegels voor bodemprijzen
CBW erkend bedrijf
Gedegen vakkennis
Persoonlijk advies
Breed assortiment

Al overtuigd?

Onze vloeren komen bekijken in de showroom? Maak gerust een afspraak!

 

Uw adres voor PVC vloeren Hengelo

Er zijn een heleboel redenen waarom klanten kiezen voor een PVC vloer. We zien dit type vloeren dan ook steeds populairder worden. Het is het perfecte alternatief voor liefhebbers van houten vloeren. Het ziet er namelijk hetzelfde uit als hout, maar komt met een aantal voordelen. Daarom besloten wij ook uw adres voor PVC vloeren Hengelo te worden! We leggen hier graag de voordelen van PVC vloeren uit.

Voordelen ten opzicht van hout

Ten eerste is het net zo makkelijk te leggen als laminaat. Dit scheelt erg veel tijd en werk bij het leggen van deze vloer, zeker ten opzichte van hout. Daarnaast past het zich aan aan de temperatuur in de huiskamer. Hierdoor is deze vloer in een verwarmde huiskamer zelf ook lekker warm. Verder zijn ze waterafstotend, wat makkelijk is wanneer er op de vloer wordt gemorst. Het is daarmee ook minder een probleem als u bijvoorbeeld kinderen heeft die nog wel eens drinken omver gooien. Tot slot zijn ze gemakkelijk schoon te maken en houden en gaan PVC vloeren ongeveer twintig tot veertig jaar mee.

Verdere voordelen

Natuurlijk merkt u deze voordelen ook ten opzichte van bijvoorbeeld tapijt. PVC is ten eerste ook een stuk makkelijker te leggen dan tapijt. Daarnaast is het schoonhouden van tapijt ook veel meer werk dan het schoonhouden van PVC.

De juiste keuze

Wij hebben PVC vloeren in allerlei soorten en maten. Om alvast een idee te krijgen hoe onze vloeren eruit zien, hebben we op onze website een pagina vol inspiratie staan. Deze pagina staat vol met voordelen van inrichtingen met onze vloeren. Die pagina kunt u vinden door hier te klikken. In onze showroom kunt u deze allemaal in het echt zien en kunt u precies die vloeren kiezen die bij u passen. Kom daarom gerust langs om de vloeren in het echt te bekijken.