Inspiratie

Laat je door de fraaie collectie op ideeën brengen

Inspiratie door ons assortiment PVC vloeren Enschede

Wilt u een nieuwe vloer voor uw woonkamer? Maar bent u er nog niet helemaal uit wat precies? Laat u inspireren door deze voorbeelden. Bekijk dan de voorbeelden hieronder. Deze pvc vloeren en tegels zijn stuk voor stuk zorgvuldig door ons geselecteerd. Zo verzekeren wij u van een vloer van de beste kwaliteit. U vindt deze allemaal terug in onze showroom.

 

Zoals u kunt zien passen onze vloeren en tegels bij een groot aantal inrichtingen. Vaak is het lastig voor te stellen hoe deze er binnen een inrichting uit zullen zien. Daarom geven wij op deze pagina een aantal voorbeelden van inrichtingen met deze vloeren. Geïnspireerd geraakt door bovenstaande voorbeelden? In onze showroom kunt u al deze ideeën in het echt komen bekijken. Dat geeft vaak toch net een beter beeld. Vooral van hoe het bij u thuis zal staan. Dat maakt de beslissing toch nét wat makkelijker. Kom daarom gerust bij ons langs!

Twijfelt u na het zien van deze voorbeelden toch nog? Bijvoorbeeld hoe het er uit zal zien bij u thuis? Of heeft u vragen over een type vloer? We helpen u graag. Ook kunt u op onze site enkele tips vinden over de toepassing van onze tegels. Bent u benieuwd wat u kwijt bent aan tegels voor uw nieuwe inrichting? U kunt bij ons natuurlijk terecht in de winkel. Wilt u direct een indicatie van de kosten? Dan kunt u ook op deze pagina een offerte aanvragen. U kunt via onze contactpagina ook contact met ons opnemen als u verder nog vragen heeft. Zo bent u verzekerd van een mooie nieuwe vloer die helemaal past bij uw inrichting.

De voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren kennen een aantal voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld erg robuust. Dit maakt ze erg geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan woonkamers voor grote gezinnen of winkelruimtes. Daarnaast zijn PVC vloeren super makkelijk schoon te houden. Vocht blijft aan de oppervlakte en is gemakkelijk te verwijderen. Van wijnvlekken tot modder, u haalt het makkelijk van de vloer af.Bij deze vloeren heeft u een brede keuze aan design. U vindt hierdoor altijd wel een PVC vloer die perfect bij uw wensen aansluit.

Heeft u graag muziek op? Ook dan is dit type vloer een goede keuze. PVC vloeren hebben namelijk een dempende werking. Ze voelen tot slot warm en comfortabel aan.

Heeft u vloerverwarming? Of wilt u daar graag op overstappen? Ook dan zijn PVC vloeren een goede keuze. Niet alle houten vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Dit heeft te maken met het inkrimpen en uitzetten van deze vloeren. PVC vloeren gaan allemaal goed samen met vloerverwarming. Niet voor niets zijn deze vloeren dan ook erg populair.

Tot slot lijken pvc vloeren net op echte houten vloeren. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een PVC vloer. Bent u dan ook op zoek naar PVC vloeren Enschede en omgeving? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Tegelmaxx: uw adres voor tegels, vloeren en pvc vloeren Enschede en omgeving